Home Inspiration Video Au Customers Int Customers Instructions Diy_Safety Q_&_A Warranty Termcondition Contact Us Info Feedback Tell_a_friend Sitemap

Disclaimer

 

 

 QUESTIONS & ANSWERS 

QUESTIONS 

Question 1:     Why would I go after the GMB?

Question 2:     How friendly is the GMB?

Question 3:     How do I select the GMB PRODUCTS?

Question 4:     What model of blower can GMB attach ?

Question 5:     Why do three blowers only?

Question 6:     Does GMB sell separately without blower?

Question 7:     Why does GMB operate as a blower? not suction?

Question 8:     How friendly is the GMB to be transported by car?

Question 9:     How do I order GMB online?

Question 10:    Can GMB operate for any gutter?

Question 11:     How do I watch video?

Question 12:    Is there an bag attachment to catch debris, or Does debris fall to the ground?

Question 13:    Can I used the PO BOX for delivery?  Delivery period? Insurance?

Question 14:    Can I pay by cheque or bank deposit?

Question 15:   What are the P&H, Insurance cost? Calculation?

Question 16: How do I attach my own blower to GMB?

 

 ANSWERS 

Question 1: 

Why would I go after the GMB?

Answer:

 Tool for your house maintenance. GMB-S3M  is the ONE because:

a) Firstly, GMB can clean up both leaves and sandy-muddy residue;

b) Two nozzles can remove thoroughly;

Back to Top

Question 2:

How friendly is the GMB?

Answer: 

The gutter cleaning is the hard job for all but everyone can operate with the GMB.

 Weightless operation then the GMB does the rest.

Back to Top

Question 3:

How do I select the GMB PRODUCTS?

Answer: 

Standard Single:2.4 metres and Standard Double: 4.8 metres vertical height, ext tubes DOUBLE STOREY:GMB-S3M with 4 or 5 ext tubes 

Back to Top

Question 4:

What model of blower can GMB attach?

Answer:

1)HOMELITE MIGHTYLITE RYOBI: HBL-26YBN, Available: Bunnings Warehouse  or www.homelite.com

2) STIHL: BG/BE/BGE/SH 55/60/65/72/75/85, Available: www.stihl.com.au or www.stihl.com

3) An universal Blowers: How to fit?

Models of electric and petrol blowers on market and most different mechanism to be fitted in with GMB blower. 

Back to Top

Question 5:

Why do three blowers only?

Answer: 

The blowers must be same lock mechnism

Back to Top

Question 6:

Does GMB sell separately without blower?

Answer: 

Yes, Order GMB-S3M from Store Online or/and a petrol blower.

Back to Top

Question 7:

Why does GMB operate as a blower? not suction?

Answer: 

After the number of tests

1) Suction/vacuum method: close up the target,  small area around nozzle and clear vision

2) Blowing method:  wide area,  high speed, fast.

Back to Top

Question 8:

How friendly is the GMB to be transported by car?

Answer: 

 length is about 1metre long.

Back to Top

Question 9:

How do I order GMB online?

Answer: 

Online a PayPal Account, bank deposit or personal cheque or email us for more information.

Back to Top

Question 10:

Can GMB operate for any gutter?

Answer:

a) Yes, all most standard gutters. 

b) GMB does not work as the following cases:

* Opening Space is smaller than 40mm (1.5")

* Deep must be less than 300mm.

Back to Top

Question 11:

How do I watch video?

Answer:

Watch On Online: , Media Player Installation, Save Files On Your Computer:

Back to Top

Question 12:

Is there an bag attachment to catch debris? Does debris fall to the ground?

Answer:

No bag for debris collection

Back to Top

Question 13:

Can I used the PO BOX for delivery? Delivery period? Insurance?

Answer: 

Yes, Transit time: 1-10 days  excludes weekends and holidays. Note: times may vary, during peak periods.

Insurance is option and excludes in P&H cost.

Back to Top

Question 14:

 Can I pay by cheque or bank deposit?

Answer:

Paypal Online or Snail Post Order:

Send to: GMB Blower Pty.Ltd  at 85 Moodemere St, Noble Park, Vic 3174, Australia and

Your order's details: GMB unit + Power blower + cost p&h cheque then we will be sent order items to your address after processing. 

Direct Bank Deposit:

Please email us for bank details & account number, Email for Orders

Back to Top

Question 15:

What is the P&H, Insurance cost? P&H&I Calculator?

Answer:

 

Australia

P&H

 

MELBOURNE VIC NSW-SA-TAS BRISBANE QLD WA-NT
Watering Spike

Satchel: 500g or 1-2kg

$4.95 $4.95 $4.95 $4.95
Hook&roll V1-V4

Carton 102x27x17cm

 from $15.95  from $24.95  from $34.95  from $39.95
Insurance  from $4.95-$8.95  from $4.95-$8.95  from $4.95-$8.95  from $4.95-$8.95

 

 

International

P&H

 

ZONE A:

NewZealand

ZONE B

Asia/Pacific

ZONE C

US/Canada/ME

ZONE C

UK/Others

Twine Water Drop

satchel 500g

Hook&roll V1-V4  from $47.80  from $57.35  from $59.90  from $83.75
Insurance from $8.45 from $8.45 from $8.45 from $8.45

Weight: 3.5-4.5 kg/unit; Dimension: 102X27X17cm by Australia & International by Australian Post.

Back to Top

Question 16:

 How do I attach GMB to my universal blower to GMB?

Answer:

 Insert adaptor deeply into blower and secure wand by the duct tape or a stainless steel hose clamp.

 (Do not MODIFY if you are not fully confidence and entire safety concerns)  

Back to Top

Hookup&Roll and Twine Water Drop-The Standard Innovation & Invention

  

Concept - Product - Design  & Patent IP Australia

SP/IP 10/10/2010 - CopyRight 2005